Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adresa: Str. Costache Negri, Nr. 26, Pitesti
Tel./Fax: 0348/445.027
E-mail: csm.pitesti@mts.ro

Politica de confidentialitate

Introducere

Acest site a carui adresa este www.csmpitesti.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI si este oferit in scopuri de informare.

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI este inregistrata la Registrul Sportiv AG/A1/00003/2001; CUI 4229601.

Prin intermediul acestei pagini web este prezentata politica de confidentialiate a site-ului.

 

Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dvs. personale este o preocupare majora a CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI. CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dvs. pe acest site, exceptand situatiile legale. CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI nu va transmite niciunui tert datele dvs. personale introduse de dvs. pe site-ul conform prezentului document.

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca, in mod implicit, sunt prelucrate doar date cu caracter personal strict necesare pentru fiecare scop specific al prelucrarii.

Date cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si Directivei Europene (EU) 2016/679 (GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs., un membru al familiei dvs. sau orice alta persoana. Scopul colectarii datelor este promovarea continutului, a serviciilor si produselor oferite de CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI prin intermediul site-ului si realizarea de statistici.

Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

 

Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal atunci cand completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarca diverse materiale, sau cand te abonezi la newsletter (daca exista aceasta facilitate in site).

Datele cu caracter personal pe care le prelucram prin intermediul formularelor din site-ul web:

- informatii de contact: nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon fix/fax, mobil;

- alte date de contact: adresa postala, inclusiv adresa de domiciliu si/sau adresa profesionala, locul de munca, in cazul in care ni le-ati comunicat;

- alte date cu caracter personal care pot fi prelucrate: datele rezultate din navigarea dvs. pe site-ul web colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor similare, date terte parti care pot exista in site-ul web: Google Analytics, Facebook, Mailchimp (newslettere), etc.

Cookie-uri

Acest site foloseste cookie-uri, care sunt reprezentate de portiuni scurte de text stocate in computerul dvs. si care sunt utile pentru administrarea si intretinerea site-ului. Puteti afla mai multe despre modul in care le folosim si care date sunt colectate citind pe Politica de cookie-uri.

 

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal si temeiul juridic al folosirii

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI va prelucra datele dvs. in mod legal, echitabil și transparent.

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI prelucreaza datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

- pentru incheierea sau executarea unui contract / factura  la care dvs. sunteti parte;

- pentru a comunica, raspunde la intrebari si solicitari prin intermediul casutei de e-mail;

- pentru a va oferi informatii cu privire la oferte comerciale / servicii;

- pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;

- pentru activitati de marketing, dar numai in situatia in care am primit consimtamantul in prealabil;

- pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim.

In privinta datelor care ne sunt oferite in mod voluntar prin completarea formularelor sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este "pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract" (art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament UE 679/2016).

Potrivit GDPR, consimtamantul  persoanei nu este cerut in situatia in care prelucrarea datelor este necesara pentru efectuarea demersurilor pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

 

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrarea datelor este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului web, utilizatorul isi da in mod viabil consimtamantul asupra prelucrarii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in baza consimtamantului reprezinta un scop aditional prelucrarii datelor personale in vederea executarii contractului la care sunteti parte si nu

conditioneaza furnizarea / prestarea serviciilor contractuale.

 

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI nu practica tehnici de SPAM.

Ca regula datele dvs. personale nu vor fi dezvaluite unor terte parti.

 

Actualizarea datelor dvs. cu caracter personal

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere adresata noua, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., va rugam sa ne contactati prin e-mail la: csm.pitesti@mts.ro

 

Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere decurgand din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

 

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal?

Vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare in mod rezonabil in scopurile amintite mai sus, ori atunci cand va retrageti consimtamantul (daca este cazul) si:

- nu mai exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea in continuare de catre noi (inclusiv obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective) si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs.;

- daca nu ne mai sunt necesare in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta.

 

Confidentialitatea datelor minorilor

CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI nu colecteaza cu buna stiinta pe siteul sau date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 16 ani. Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca copiii sai au furnizat societatii CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI. In cazul in care CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI va distruge aceste informatii de pe serverele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre companie a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

 

Drepturile dvs. in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

•    Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le detinem;

•    Dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

•    Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal;

•    Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant;

•    Dreptul la stergerea datelor dvs. cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii;

•    Dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dvs. sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dvs.;

•    Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In cazurile in care va retrageti consimtamantul, noi nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal si vom lua masurile corespunzatoare pentru stergerea datelor dvs. cu caracter personal. Putem, totusi, prelucra datele dvs. cu caracter personal daca exista un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

In ceea ce priveste comunicarile de marketing primite de la noi, puteti, de asemenea, sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin raspuns la email cu textul: Dezabonare.

Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea, comunicandu-ne o copie a unui document de identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru sau considerati ca prelucrarea este facuta cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor din Romania: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – cu sediul in Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, Romania.

 

Securitate date personale

Siguranta datelor personale inscrise pe site-ul web constituie una dintre prioritatile CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI. Cu toate acestea, CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI isi atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL PITESTI se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor.

 

Ultima revizuire:  mai 2018

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact csm.pitesti@mts.ro

Stiri CSM Pitesti

29 de medalii pentru CSM Pitesti la CN de inot in bazin de 25 m

11-11-2019
Miercurea Ciuc a gazduit în perioada 7-10 noiembrie 2019, întrecerile Campionatului Național de înot în bazin de 25m pentru seniori, tineret și juniori.29 de medalii au cucerit sportivii de la CSM Pitesti, dupa cum urmeaza:1 aur și 2 bronz la… Citeste mai departe

Campionate nationale reusite pentru sectia de judo

05-11-2019
Etapa finală a Campionatului Național de judo pe Echipe U18 și a Campionatului Național Ne Waza U18 s-a desfășurat în perioada 1-3 noiembrie, la Sala Sporturilor din Deva.La feminin, CSM Pitești a ocupat locul al doilea, componența echipei o… Citeste mai departe

Saptamana trecuta a avut loc o noua editie a Cupei CSM Pitesti

30-10-2019
Cupa "CSM PITESTI" au participat 360 de sportivi din Pitești, Târgu Mureș, Mioveni, București, Baia Mare, Constanța, Brașov, Giurgiu, Voluntari.Iata rezultatele obtinute de sportivii clubului nostru:Dumitru Theodora 10 aniAur 50 m liberAur 50 m… Citeste mai departe

Prestatii reusite pentru sportivii sectiei de judo la Cupa Cis-Gaz

23-10-2019
În perioada 18-20 octombrie a avut loc în Târgu-Mureș competiția "Turneul Internațional Cupa Cis-Gaz" unde au participat un număr de 671 de sportivi din 10 țări (Polonia, Bulgaria, Croația, Franța, Serbia, Ucraina, Moldova, Bosnia… Citeste mai departe

Campionat national de judo Ne-waza reușit pentru CSM Pitesti

18-10-2019
La Drobeta Turnu Severin 2019 s-a desfasurat finala CN Under 14 si 16 la Ne-waza Iata rezultate obtinute de sportivii clubului nostr: Under 14 -Popescu Daliana loc 1 ctg 37 kg-Iorga Fabian loc 1 ctg 66 kg-Preda Alexandru loc 2 ctg 38 kg-Dincă Alexandru … Citeste mai departe